Wstudio

Логоа

Логото претставува препознатлив знак на Вашата компанија, производ, бренд. За жал, многу често се случува да биде искористено лого од друга (светска) компанија. Тоа и не претставува проблем
повеќе...

Веб дизајн

Како што интернетот зема се поголем замав, така и потребата од веб дизајн се зголемува. Голем број на институции, но и поединци, креираат свои веб страни или блогови,
повеќе...

Фотографии

Wstudio располага со професионална дигитална опрема, фотоапарати и софтвер. Можност за онлајн нарачки. Испратете фотографии, а ние ќе ги испечатиме откако претходно графички ќе се обработат. Праќање по
повеќе...

Текстови

Изгледот на секој документ е многу значаен. Без разлика дали станува збор за обичен документ, барање, меморандум или дипломска работа, изгледот е секогаш на прво место. Естетски дизајнираниот
повеќе...

Видео

Снимање видео со HD опрема. Долгогодишно професионално искуство во локални и национални телевизии.
повеќе...

За нас

Wstudio постои од 1997 година. На почетокот започна со матурски, дипломски, семинарски и други видови текстови, скенирање и обработка на слики, визит карти, менија, листи на јадења, ценовници
повеќе...